Mockup_of_a_half_open_book_standing_on_a_light_background
Rreth Nesh

Shtëpia botuese “Muza” u themelua më 1 korrik 2019. Si një institucion kulturor, ne synojmë t’i shërbejmë shoqërisë nëpërmjet botimeve cilësore, risive në ide, promovimit të kulturës së leximit dhe besimit që ne kemi se libri ka fuqi të jashtëzakonshme për të ndryshuar jetën e njeriut.
Duke përqafuar teknologjitë e reja dhe duke bashkëpunuar me autorët apo përkthyesit në çdo fazë të procesit të botimit – nga redaksia dhe dizajni, nga prodhimi dhe shpërndarja e deri ne shitjet dhe marketingu – ne do të jemi gjithnjë sa më pranë shijeve të lexuesve.
Katalogu ynë i botimeve përfshin librat e ilustruar për fëmijë dhe të rinj, tekste shkollore dhe materiale edukative dhe argëtuese, novela e romane për të rritur, vepra poetike, përmbledhje studimore e shkencore, fjalorë e atlase. Për rrjedhojë, Shtëpia Botuese “Muza” iu drejtohet të gjitha llojeve të lexuesve.

Librat e rinj

Kategoritë

Biografi
Botime Për Të Rinj
EU Prize

Letërsi Europiane

Botime për fëmijë
Blog
Aktivitetet

Panairi Kombëtar i Librit, 2022

  Panairi Kombëtar i Librit mblodhi bashkë botues, lexues, shkrimtarë, përkthyes e dashamirës të librit. Të shumtë ishin nxënësit e shkollave që na vizituan përgjatë

Lexo me Shume »
Aktivitetet

Panairi i Bolonjës

Kete vit Botimet Muza do te ndjekin programin Bologna Children’s Book Fair. Per kater dite me radhe do te takohemi me botues, autore, ilustratore, perkthyes,

Lexo me Shume »
Blog

Post 6

What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever

Lexo me Shume »

Na Kontaktoni

Coffee Is On Us

Telefon

+355 68 200 38 98

email

+355 68 200 38 98

adresa

Adresa: Njësia bashkiake Nr. 5, Rr. “Vaso Pasha”, P. 27, Sh. 1

sq