Kujtime

Ndërsa lexoja “Kujtimet e gjyshit”, arrita të kuptoj disa gjëra të rëndësishme për jetën dhe të ardhmen, të cilat më parë as që i mendoja. Kuptova që në jetë nuk ka vetëm ditë me qiell të hapur, ndonjëherë do të hasim re, ndonjëherë edhe vetëtima, por e rëndësishme është që gjithmonë të kërkojmë për një zgjidhje, pa i humbur shpresat dhe besimin. Kuptova që jeta jonë është si një bimë bambuje dhe ne duhet ta mbjellim dhe ta ujitim çdo ditë.

800 L

Autori

Gjergj Kristaq Naska

Kategoria

Kujtime

Viti i botimit

2022

sq