Nuk përfundon kështu

E COPËTUAR… E SHPARTALLUAR… E DROBITUR NGA HUMBJA, E SHËRUAR NGA DASHURIA
“Prekëse dhe ndjellëse, Weinstein-i ka krijuar një histori që të tërheq dhe nuk të lë të largohesh pa e lexuar. Mbani një shami afër, sidomos për përfundimin zemërthyes, por edhe të këndshëm. Një lexim mahnitës dhe emocionues.” – Karma Brown, autore

“Kjo histori prekëse për dashurinë dhe zgjedhjet që bëjmë, do t’ju bëjë të qeshni dhe të qani. Një lexim tërësisht tërheqës.” – Tracey Garvis Graves, autore

1200 L

“A mund ta ndryshojë një takim i rastësishëm jetën tuaj? Për Sharlotë Majërsin, e papritura do të sfidojë pikëpamjet e saj për dashurinë dhe familjen dhe do të vërë në dyshim aftësinë e saj për të falur mëkatet e së kaluarës. Elegant dhe bashkëkohor, “Nuk përfundon kështu” thur një kompleksitet prekës të tri jetëve të lidhura së bashku nga përkushtimi dhe pasioni i fshehtë dhe do t’i lërë lexuesit të hamendësojnë deri në përfundimin e kënaqshëm.” – Christine Nolfi, autore

Autori

Rochelle Weinstein

Titulli

Nuk përfundon kështu

Përktheu

Ilirjana Sinamati

Kategoria

Dashuri, Roman, Romancë

ISBN

978-9928-361-20-2

Viti i botimit

2022

sq