Oxhakpastruesi. Historia e një vogëlusheje dhe e përbindëshit të saj

“E ÇFARË RËNDËSIE KA QË JE NJË PËRBINDËSH? UNË TË DUA KËSHTU SIÇ JE.”

JONATHAN AUXIER, i lindur në Vankuver më 1981, ka fituar shumë çmime për letërsinë. Në librat e tij ndërthur lojën dhe argëtimin, duke krijuar për më të rinjtë universe të mbushura me aventura dhe mrekulli.

“AUXIER KA KRIJUAR NJË BOTË ME TË CILËN DO TË BINI NË DASHURI. AI ËSHTË MJESHTËR I RRËFIMIT.” – Adam Gidwitz, Newbery Honor – autor fitues i The Inquisitor Tale.

800 L

Autori

Jonathan Auxier

Titulli

Oxhakpastruesi. Historia e një vogëlusheje dhe e përbindëshit të saj

Përktheu

Ilir PUSTINA

Kategoria

Letërsi për fëmijë, Roman

Faqe

308

ISBN

978-9928-361-19-6

Viti i botimit

2022

sq