Rrëfenjat e gjyshit

“Rrëfenjat e gjyshit” është përmbledhja me përralla, shkruar nga autorja Voula Stampelou.

Personazhe zbavitëse, skica për të ngjyrosur sipas imagjinatës, pyetje dhe përgjigje që ndihmojnë fëmijët të shprehin emocionet e tyre, të bëhen sa më krijues, të njohin natyrën dhe botën përreth.

Përshtatur për vogëlushët mbi 4 vjeç.

 

300 L

Autori

Voula Stampelou

Titulli

Rrëfenjat e gjyshit

Përktheu

Mihaela Çapi

Kategoria

Përrallë

Faqe

32

ISBN

978-9928-4642-1-7

Viti i botimit

2021

sq