Sfida vendimtare

Kampionati ka mbaruar dhe tani nuk mbetet veçse finalja e madhe. Kokaret kundër Akademisë Blu, ish-skuadrës së Tomit. Është sfida që kapiteni dhe shokët e tij e presin ngaherë, rasti për t’i dhënë një mësim Lorisit të padurueshëm… dhe, sidomos për të treguar që e tyrja është një skuadër e përbërë nga miq të vërtetë!

Duke filluar nga mosha tetëvjeçare

700 L

Aventurat, sfidat dhe ëndrrat e tetë adoleshentëve me një pasion të madh: futbollin!

Autori

Luigi Garlando

Përktheu

Adrian Beshaj

Titulli

Sfida vendimtare

Kategoria

Letërsi për fëmijë

ISBN

978-9928-361-31-8

Faqe

150

Viti i botimit

2023

sq