Streha e dashurisë

E shkuara është më pranë se sa vetë ajo mund ta imagjinojë.

Erinë Flemingu mundi të arratisej e të shpëtonte nga ish-bashkëshorti abuzues. Ajo gjen ngushëllim dhe një strehëz të ngrohtë në zemër të Santa Klaritës, në Kaliforni. E etur për t’ia nisur nga e para, Erina tashmë ka një emër të ri, një pamje të re dhe një karrierë të re. Është rehatuar në një bujtinë, larg syve të njerëzve, hijes së të shkuarës dhe ka hedhur pas krahëve traumat e shumta. Më në fund, Erina po mëson të jetojë vetëm për veten.

Meti fillon ta bëjë për vete dhe të ëndërrojë për gjëra që më parë as nuk guxonte. Krejt natyrshëm, mes tyre lind shkëndija e dashurisë, por që për Erinën kthehet në një rrezik të vërtetë.

 

Bybee i lë mënjanë me shumë mjeshtëri situatat melodramatike dhe i mbështjell personazhet e saj në përjetime skajshmërisht të vërteta. Ja, kjo është Bybee, në top formë! – Publishers Weekly

Autorja më e shitur e New York Times, Wall Street Journal dhe USA Today, Bybee ka shkruar 28 libra, të shitur në mbi 5.5 milionë kopje dhe të përkthyer në dhjetëra gjuhë të ndryshme.

 

Pas romanit “Shtegu për tek ti”, Botimet Muza sjellin në shqip librin e dytë të trilogjisë, të titulluar “Streha e dashurisë”.

1200 L

Autorja më e shitur e New York Times, Wall Street Journal dhe USA Today, Bybee ka shkruar 28 libra, të shitur në mbi 5.5 milionë kopje dhe të përkthyer në dhjetëra gjuhë të ndryshme.

Pas romanit “Shtegu për tek ti”, Botimet Muza sjellin në shqip librin e dytë të trilogjisë, të titulluar “Streha e dashurisë”.

Autori

Catherine Bybee

Faqe

392

ISBN

978-9928-361-11-0

Kategoria

Dashuri, Roman, Romancë

Përktheu

Eni Lasku

Titulli

Streha e dashurisë

Viti i botimit

2022

sq