Ani – shoqja e derrkucit shtëpiak

VAJZAT ROZË DHE HERONJTË ME THUNDRA

 

Ani shkon në klasë të katërt. Është vajzë me imagjinatë, energjike, dhe e këndshme – në të vërtetë, e tillë është në shtëpi. Për fat të keq, Ani e Shkollës është shumë më pak e gëzueshme. Kur gjendet në oborrin e shkollës, e vetme, pa një shoqe, i mbetet vetëm një mundësi: të bëhet më e shoqërueshme. A mund të ndodhë që Ani të lidhë miqësi edhe me një derrkuc shtëpiak kokëfortë?

 

“Ani – shoqja e derrkucit shtëpiak”, është një histori me ngjyra dhe me njerëz të pazakontë.

1000 L

Së shpejti, Botimet Muza do të nxjerrin në qarkullin vëllimin e dytë, “Ani – shoqja e derrkucit shtëpiak në tapetin e kuq”.

 

Autori

Kaisa Paasto

Titulli

Ani – shoqja e derrkucit shtëpiak

Përktheu

Ilir PUSTINA

Kategoria

Aventurë, Letërsi për fëmijë

Faqe

124

ISBN

978-9928-361-09-7

Viti i botimit

2022

sq