Reth Nesh

Mockup_of_a_half_open_book_standing_on_a_light_background
Rreth Nesh

Shtëpia botuese “Muza” u themelua më 1 korrik 2019. Si një institucion kulturor, ne synojmë t’i shërbejmë shoqërisë nëpërmjet botimeve cilësore, risive në ide, promovimit të kulturës së leximit dhe besimit që ne kemi se libri ka fuqi të jashtëzakonshme për të ndryshuar jetën e njeriut.
Duke përqafuar teknologjitë e reja dhe duke bashkëpunuar me autorët apo përkthyesit në çdo fazë të procesit të botimit – nga redaksia dhe dizajni, nga prodhimi dhe shpërndarja e deri te shitjet dhe marketingu – ne do të jemi gjithnjë sa më pranë shijeve të lexuesve.
Katalogu ynë i botimeve përfshin librat e ilustruar për fëmijë dhe të rinj, tekste shkollore dhe materiale edukative dhe argëtuese, novela e romane për të rritur, vepra poetike, përmbledhje studimore e shkencore, fjalorë e atlase. Për rrjedhojë, Shtëpia Botuese “Muza” iu drejtohet të gjitha llojeve të lexuesve.

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Emer Mbimer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Fames ac turpis egestas integer eget. A scelerisque purus semper eget duis at tellus at urna. Pellentesque nec nam.

Ante in nibh mauris cursus. Tellus at urna condimentum mattis pellentesque id. Non tellus orci ac auctor augue mauris augue neque. Egestas dui id ornare arcu odio ut sem.

Phone Number:

0123 - 456 - 780

Email:

emer@muzabotime.com

Emer Mbimer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Fames ac turpis egestas integer eget. A scelerisque purus semper eget duis at tellus at urna. Pellentesque nec nam.

Ante in nibh mauris cursus. Tellus at urna condimentum mattis pellentesque id. Non tellus orci ac auctor augue mauris augue neque. Egestas dui id ornare arcu odio ut sem.

Phone Number:

0123 - 456 - 780

Email:

emer@muzabotime.com

Na Kontaktoni

Coffee Is On Us

Telefon

+355 68 200 38 98

email

+355 68 200 38 98

adresa

Adresa: Njësia bashkiake Nr. 5, Rr. “Vaso Pasha”, P. 27, Sh. 1

Ne kemi deshire te degjojme sygjerimet tuaja

sq