Aventurat e djaloshit Lupen – Në ndjekje të Doktor Mustaqes

Edhe hajduti më famëkeq në botë, Arsen Lupen, i cili frymëzoi serialin hit në Netflix, “Lupen”, ishte dikur fëmijë.

Dhe ai pati aventura të mëdha.

Mes kthesave të rrezikshme, arratisjeve të guximshme, maskimeve dhe mashtrimeve, Marta Palazzesi – fituese e Premio Strega 2020 Ragazze e Ragazzi – e kthen lexuesin në të kaluarën aventureske të Arsen Lupenit, për të zbuluar se si ai u bë hajduti zotëri më i njohur dhe më i dashur në botë.

800 L

Autori

Marta Palazzesi

Titulli

Aventurat e djaloshit Lupen – Në ndjekje të Doktor Mustaqes

Përktheu

Adrian Beshaj

Kategoria

Letërsi për fëmijë, Aventurë, Histori

Faqe

188

ISBN

978-9928-361-03-5

Viti i botimit

2022

sq