Duke ëndërruar finalen e madhe

Aventurat, sfidat dhe ëndrrat e tetë adoleshentëve me një pasion të madh: futbollin!

Ka rifilluar kampionati i futbollit dhe Kokaret, në vendin e dytë në klasifikim, janë gati të luajnë gjithçka për gjithçka. Por më parë Tomi dhe shokët e tij të skuadrës do të duhet të bindin Gjilpërën me kokë ta lërë xhudon dhe të kthehet në portë… Sepse, siç thotë gjithnjë trajneri i tyre Shampinjon, e rëndësishme është të qëndrojnë të bashkuar.

Ilustrimet: Stefano Turconi

Duke filluar nga mosha tetëvjeçare

700 L

Autori

Luigi Garlando

Titulli

Duke ëndërruar finalen e madhe

Përktheu

Adrian Beshaj

Kategoria

Letërsi për fëmijë, Roman

Faqe

160

Viti i botimit

2023

ISBN

978-9928-361-25-7

sq