Gjuetari i shtrigave

“Gjuetari i shtrigave”, libri i parë i serisë thriller me protagoniste detektiven Xhesika Niemi, është New York Times dhe Spiegel Bestseller. Po përkthehet në 40 gjuhë të ndryshme dhe së shpejti do të jetë edhe serial televiziv në Hollywood nga Greg Silverman i Stampede Ventures.

Detektivja Xhesika Niemi po heton një rast të jashtëzakonshëm vrasjeje në seri. Gruaja e shkrimtarit të famshëm, Roxher Koponenit, duket se është vrarë në një ritual të çuditshëm. Por asgjë nuk është e rastësishme – autori i krimit ndjek pikë për pikë modelin e rrëfyer në librin më të shitur të kohës. A është çmendur lexuesi besnik i Roxher Koponenit, apo kemi të bëjmë me një çështje tejet personale? Si mund ta ndalojë Xhesika një kriminel që di çdo hollësi të librit edhe më mirë se vetë autori?

1200 L

Autori

Max Seeck

Kategoria

Roman

ISBN

978-9928-4642-6-2

Përktheu

Silvana Berki

Titulli

Gjuetari i shtrigave

Viti i botimit

2021

sq