Jepi, forca!

UDHËZUESI MË I FUNDIT, QË DO T’JU NDIHMOJË TË NXIRRNI NË PAH MË TË MIRËN TUAJ.

Çdo kapitull i këtij libri përmban sekrete që kanë ndihmuar disa nga atletët, mendimtarët dhe ikonat e spektakleve më të mirë të botës, të arrijnë suksese madhështore.

Ky libër është një fener ndriçues, që do t’ju tregojë rrugën e duhur ose zgjidhjen e drejtë për të arritur një synim. Qëllimet tuaja, ëndrrat tuaja, planet tuaja – tani ju mund t’i vini në jetë.

Nëse do ta shfrytëzoni siç duhet këtë libër, ju do t’i realizoni qëllimet tuaja gati një dekadë më shpejt sesa e keni planifikuar. Këta nëntë hapa të thjeshtë, do t’ju ndihmojnë të zbuloni pasionin tuaj të vërtetë, të mblidhni të tëra forcat dhe të zotëroni mendësinë e sukseseve madhështore.

800 L

JAYSON WYNER është bashkëthemeluesi i kompanisë globale të suplementeve Nutrabolics dhe prezantues i emisionit Perform, podcast-i më i ndjekur i ditëve tona. WYNER ka pasur mundësi të punojë, të intervistojë dhe të analizojë njerëz shumë të suksesshëm, duke përfshirë këtu Anderson Silva-n, Khabib Nurmagomedov-in, Frank Mir-in, Dave Bautista-n, Patrick Bet-David-in, Elena Cardone-n dhe Brendan Kane-n.

“Jepi, forca!” është libri i parë i JAYSON WYNER-it.

Autori

Jayson Wyner

Faqe

170

ISBN

978-99928-4642-4-8

Kategoria

Zhvillim personal, Motivim

Përktheu

Zhaklina Kola

Titulli

Jepi, forca!

Viti i botimit

2020

sq