Në transfertë në Paris

Tomi dhe shokët e tij nuk arritën ta fitonin vendin e parë në finale e madhe të kampionatit, por humori i tyre është në qiell: traineri, në fakt, njoftoi se do t’i çojë të gjithë në Paris, ku djemtë do të luajnë një botëror të vogël futbolli. Për Kokaret do të jetë një transfertë… në penalltinë e fundit.

Duke filluar nga mosha tetëvjeçare

700 L

Aventurat, sfidat dhe ëndrrat e tetë adoleshentëve me një pasion të madh: futbollin!

Autori

Luigi Garlando

Titulli

Në transfertë në Paris

Përktheu

Adrian Beshaj

Kategoria

Letërsi për fëmijë

ISBN

978-9928-361-32-5

Faqe

162

Viti i botimit

2023

sq