Pishinat mbi gjethe

Vjollca Myftari tashmë është emër i njohur për lexuesit e vegjël. Pas dy dekadash punë si edukatore dhe drejtuese në institucione edukuese dhe arsimore për fëmijët parashkollorë, vjen sërish si autore. “Pishinat mbi gjethe” është përralla më e re e përgatitur me shumë dashuri nga autorja, por që shumë shpejt do të pasohet me dy krijimeve të tjera: “Tornadoja që ndryshoi Semin” dhe Peshku SI”. Kontakti i përditshëm me fëmijët dhe përvoja njëzetvjeçare me ta, të ndërthurura me dëshirën për t’i kënaqur sa më shumë, e shtyjnë Vjollca Myftarin të krijojë personazhe dhe ndodhi pa fund.

250 L

Autori

Vjollca Myftari

Titulli

Pishinat mbi gjethe

Faqe

20

Viti i botimit

2020

sq