Tornadoja që e ndryshoi Semin

Vjollca Myftari tashmë është emër i njohur për lexuesit e vegjël. Pas dy dekadash punë si edukatore dhe drejtuese në institucione edukuese dhe arsimore për fëmijët parashkollorë, vjen sërish si autore. “Tornadoja që e ndryshoi Semin” është vazhdim i përrallëzës “Pishinat mbi gjethe”, e përgatitur me shumë dashuri nga autorja. Kontakti i përditshëm me fëmijët dhe përvoja njëzetvjeçare me ta, të ndërthurura me dëshirën për t’i kënaqur sa më shumë, e shtyjnë Vjollca Myftarin të krijojë personazhe dhe ndodhi pa fund. Kjo përrallë shoqërohet me ilustrime me ngjyra.

250 L

Autori

VJOLLCA MYFTARI

Titulli

Tornadoja që ndryshoi Semin

Faqe

20

Kategoria

Përrallë

sq